lördag 12 oktober 2024

Kommande aktiviteter



Snart är det dags för honungsbedömning. Det blir den 29 oktober. Senast en vecka innan behöver vi få in era burkar. OBSERVERA: sista inlämningsdag är 25/10. Lämnas som vanligt på bordet i föreningens lokal Skälby. Burken behöver vara med minsta volym 300 gr. och omärkt. Glöm inte fylla i och skicka med bedömningskortet 2024 som finns i septemtembernumret av Bitidningen. Kryssa i om du vill ha ett kvalitetsintyg också.
 
I septembernumret finns också Årsrapport 2024. Det är biodlarföreningens möjlighet att föra statistik över bl.a. vinterdödlighet. Vi är tacksamma om du kan fylla i den och lämna till styrelsen senast till årsmötet 24/11. Det går att fylla i och skicka digitalt men om du inte har möjlighet till det går den att lämna på bigården. Det står en låda på bordet i lokalen där du kan putta ned blanketten in så ingen annan ser dina uppgifter.

Vaxsmältardag 16 november på bigården. Välkomna från kl. 9:00. Det blir smältning både med den nya vaxsmältaren och som vi gjorde förra året; vattensmältning i kokgrytorna.

När det är dags för oxalsyrabehandling kommer Erik kunna tillhandahålla detta. Information kommer.

Glöm inte heller årsmötet som äger rum 24 november kl. 13.30 på Skälby gård. Separat kallelse kommer.

Inga kommentarer: