Christina Kobel leder dagens seminarium om rationell biodling. Hon tar oss på en resa från bikupan till en livsmedelsgodkänd delikatess på burk. Vilken affärsidé har du?
Bland annat ska hon ta upp följande frågor:
Anmälan: E-post info@hushallningssallskapet.se eller ring 0480-156 70.
Ange ditt namn, adress, telefonnummer och e-post adress.
Senast 10 november
Frågor? Ring Marie Sjödin, 073 434 7560, Åke Sandqvist, 073 523 3120, Jonny Ulvtorp, 073 523 3130.
- Livsmedelshygien
- Vilka lokaler behöver du för funktionell och rationell biodling med förädling?
- Hur ser flödet ut genom lokalen?
- Vilka krav ställer myndigheterna?
Anmälan: E-post info@hushallningssallskapet.se eller ring 0480-156 70.
Ange ditt namn, adress, telefonnummer och e-post adress.
Senast 10 november
Frågor? Ring Marie Sjödin, 073 434 7560, Åke Sandqvist, 073 523 3120, Jonny Ulvtorp, 073 523 3130.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar