söndag 11 september 2016

Bimöte 11 september

Fikastund
En varm solig söndag i september kändes mer som högsommar men vädret till trots var det dags för invintring. Våra samhällen fick var sin hink bifor till sitt vinterförråd och vi också passade på och kontrollerade samhällen för att se till att det fanns en drottning och att allt var i ordning.

Det var också det sista mötet för vår nybörjarstudiecirkel, Mitt första år som biodlare, med Fredrik Thunberg och Adam Hjort-Ström i spetsen. Studiecirkeln har varit mycket uppskattad av alla deltagare och nu har vi en ny skara entusiastiska biodlare som redan ser fram emot sitt andra år då biodlingskarriären verkligen tar fart.
Invintring pågår

Information till medlemmar
  • Boka in redan nu vårt årsmöte, söndag 20 november. Det är väldigt viktigt att så många medlemmar som möjligt är med på årsmötet - det är ju ni som är föreningen! Kallelse och mer information kommer snart.
  • Valberedning. Utan en styrelse har vi ingen förening så det är viktigt att få in nya styrelsemedlemmar. Vill du vara med och kan hjälpa till vill valberedningen gärna få kontakt med dig. Du behöver inte vara biexpert men erfarenhet av föreningsarbete är viktigast. Ta kontakt med Adam Hjort-
    Ström (073-439 40 69, budapi@hotmail.com) för mer information.
  • Skälby Julmarknad, söndag 4 december. I år arrangeras julmarknaden av alla Skälbyföreningar i samarbete och varje förening har fått varsin uppgift att sköta. Vi ska sköta parkeringen - ta betalt, visa lediga platser osv. Vi behöver samla runt 12-16 medlemmar som kan turas om att vara parkeringsvakter samt bemanna vårt monter in inne på Skälby gård. Hör av dig till Henrik Haglund (076-010 3629) om du kan ställa upp några timmar.

Inga kommentarer: