onsdag 28 oktober 2009

Biram.se - torget för biodlare

Jag vill gärna tipsa om en annan bra webbplats för biodlare, Biram.se. Vi fick nyligen följande information från Jonny Augustsson, administratör på Biram.se.

Så har vintertidens mörka aftnar slagit till igen. Bina har troligen börjat komma till ro för att vila sig igenom vintern. Finns säkert undantag - Sverige är långt. En tid för annat, kanske en massa nybyggen, omkonstruktioner eller återreflektioner för att försöka förstå vad som hände i somras.

Att prata med andra i biodlarsverige kan vara en väg för en del av detta, och Biram har därför nyligen uppdaterats för att bättre kunna ta hand om de som vill diskutera enkelt och överskådligt. Dock blir det så, att då säkerhet är högt prioriterat, att lösenorden inte följer med. Därför får ni som redan är medlemmar trycka på "Glömt lösenord" när ni skall logga in på nya Diskussionsramen.

Biram.se är en portal med tre förgreningar;
  • ett salutorg, där det är gratis för alla att annonsera om biodlingsprylar, honung och tillbehör.
  • ett diskussionsforum (Diskussionsramen) där det går bra att fråga och svara runt biodling.
  • ett recensionscentrum där användarna själva betygsätter utrustning och tillsammans kan lyfta fram bra biodlingsprodukter.
Biram är en neutral portal som välkomnar alla med intresse för bin och biodling. En samlingsplats för allt mellan nybörjare och välmeriterade biodlare.
Välkommen!

Inga kommentarer: